fredag 16 oktober 2009

Om jag kunde drömma

Jag läser om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Jag valde den här boken för att alla säger att den är bra och att omslaget är fint. Jag måste läsa ca 11 sidor per dag för att klara det. och jag tror att jag gör det.

Tuffa tider teodor! marko 16/10-09

Jag ska läsa en bok som heter '' Tuffa tider Teodor! ''. Författaren heter Soren Wurts. Boken är 155 sidor lång det betyder att jag måste läsa ca 5 sidor varje dag. Jag valde den här boken för framsidan ser rolig ut.

Spejarens Lärling Krigarkungens Sal

Jag ska läsa Spejarens Lärling Krigarkungens Sal. Den är 270 sidor lång, och jag måste läsa ca. 8 sidor om dagen. jag valde den här boken för att det är en fortsättning på den jag läste förut, och för att den verkar bra. författaren heter John Flanagan.

torsdag 15 oktober 2009

TUNNLAR Jonathan

Jag ska läsa boken Tunnlar av brian williams. Den här boken har 491 sidor så jag måste läsa 14 sidor varje dag om jag ska bli klar den 19 november

Läxa 6 till 22/10-'09

Den här veckan får ni värsta mini-läxan. En riktig lättviktare.

Vi ska nu välja bok. Välj en som du kan läsa klart till 19/11-'09. Du ska altså vara klar 19:e November. Det är 35 dagar tills dess från idag.

Läxan delas i tre punkter:
  1. Välj en ny bok. Låna på biblioteket, ta hemmifrån eller låna av en kompis. Skriv här på bloggen vad boken heter och vem författaren är.
  2. Räkna ut hur många sidor om dagen du måste läsa. Antalet sidor dividerat med 35, alltså antalet dagar du har på dig. Skriv hur mycket du måste läsa för att bli klar i tid.
  3. Skriv vad som fick dig att välja just den här boken.

Ruggigt lätt, gammal plätt.

Nya tag.

//Martin

tisdag 13 oktober 2009

ARVID RECINTION

Min bok va väldigt bra men ändå lite tråkig för de bara pratar hela tiden. Men den gick väldigt fort att läsa ut även om den var tråkig så kunde man inte sluta läsa på nåt sätt.Det är väldigt många personer med i boken en del dyker bara upp och sen försvinner. Det är många krångliga ord i boken typ hghkbgcdxaer så de som gillar lättläst och hatar krångliga ord borde inte läsa den här. Jag gerden här boken en 3 den va krånglig men ändå intresant. Det är nog en vuxen bok mer än en barn bok.


FÖRLÅT ATT JAG SKREV SÅ SENT MEN MITT INTERNET BARA DOG ETT VÄLDIGT LÅNGT TAG.
med glada och sena hälsningar ARVID.